Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Vlk v pasti

Vlk v pasti

John Connolly

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: BB Art
Vydáno: 2017
Série: Charlie Parker díl 12
Jazyk: český
Počet stran: 404

Hluboko pod kořeny číhá hladové božstvo
S mainským městečkem Prosperous je něco v nepořádku. Jenže zlo, které ho má v moci, je silnější, než si detektiv Charlie Parker dokázal představit. A to zlo usiluje o jeho život.
Městečku Prosperous se daří, i když ostatní trpí. Jeho obyvatelé jsou bohatší než ostatní, budoucnost jejich dětí se zdá zajištěná. Důsledně se straní všech lidí přicházejících zvenčí a své vlastní chrání. Středobodem společenství je středověký kostelík ozdobený pohanskými výjevy, který sem byl zakladateli Prosperous před staletími dopraven kámen po kameni ze severovýchodní Anglie. Zdá se, že šlo o členy tehdy pronásledované sekty.
Smrt portlandského bezdomovce a nevysvětlené zmizení jeho dcery však ke komunitě obrátí pozornost neústupného soukromého detektiva Charlieho Parkera. Ten je pro své nepřátele opravdu nebezpečný, protože nezná soucit a žene ho touha po pomstě. Jenže místní společenství mainského městečka patří k nejkrutějším protivníkům, na jaké dosud narazil.
Buď zabijí oni jeho, nebo nepřežije nikdo z nich.
JOHN CONNOLLY se narodil roku 1968 v Dublinu. Tam také na Trinity College vystudoval angličtinu a na Dublinské městské univerzitě žurnalistiku. Pět let pracoval jako nezávislý novinář pro Irish Times, kam dosud pravidelně přispívá. Živil se jako barman, číšník, úředník státní správy i prodavač v obchodním domě Harrod’s.
V detektivním thrilleru Na ostří nože, za nějž získal Shamusovu cenu, poprvé představil trochu tajemného bývalého policistu Charlieho Parkera, který dosud vystupuje v sedmnácti románech. Česky jich zatím vyšlo dvanáct, naposledy Hněv andělů a Vlk v pasti. Mimoto je Connoly autorem dvousvazkové sbírky hororových povídek nazvaných Nokturna.
Pro děti napsal fantasy román Kniha ztracených věcí a v témže žánru trilogii Brána do pekla, Pekelné zvony a The Creeps. Se svojí ženou Jennifer Ridyardovou spolupracoval na trojdílné sci-fi The Chronicles of the Invaders.
Více informací o autorovi najdete na jeho webových stránkách www.johnconnolly.co.uk

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma