Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy V zajetí slasti

V zajetí slasti

Nalini Singh


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Fantom Print
Vydáno: 2017
Série: Psyové / měňavci díl 5
Jazyk: český
Počet stran: 360

„NAKOLIK JSTE OCHOTNI VĚŘIT SVÉMU NEPŘÍTELI…

…zvlášť když máte v patách celou vlastní rasu?“

Konflikt mezi rasami Psyů a měňavců se vyostřuje – není divu, když si živočišní měňavci nadevše cení svobody a života, zatímco ledově chladní Psyové opovrhují emocemi a uznávají jen nemilosrdnou logiku.

Křehké příměří už pro psyskou Radu neznamená nic, ne když má Rada na dosah svůj skutečný cíl: ovládnout všechny Psye, zničit individualitu a vytvořit jediný obří mentální úl, kterému by mohla vládnout. Do hry ale konečně vstupují klíčové figury – nejdůležitější postavou tajného plánu rady je Ashaya Aleinová, psyská vědkyně, která má za úkol vytvořit implantáty, jimiž by Rada z její rasy udělala otroky.

Ashaya má ale vlastní tajemství: pod maskou dokonalé Psyky plánuje útěk s tím, co je jí na světě nejdražší – svým synem. Svět Psyů ale dávno rodinná pouta neuznává, a aby Ashaya dosáhla svého, má jedinou možnost – svěřit sebe i syna do rukou levhartího měňavce, který Psye nenávidí víc než cokoliv jiného…

Nalini Singh v pátém díle série o Psyích a měňavcích, kterou českým čtenářům přináší nakladatelství FANTOM Print (www.fantomprint.cz), zdařile propojuje – ostatně jako vždy – paranormální romanci s prvky thrilleru. S každým dalším románem navíc postupně prokresluje a dodává hloubku svému originálnímu světu, v němž jsou všechny postavy jen figurkami na poli mnohem větších plánů. A jejich další osudy se rozhodně vyplatí sledovat!

více

Série Psyové / měňavci

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma