Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Dlouhodobá péče

Dlouhodobá péče

Iva Holmerová
kolektiv a


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Grada
Vydáno: 2015
Jazyk: český
Počet stran: 176

Monografie se zabývá problematikou, která dosud u nás prakticky není v literatuře diskutována: zdravotní problematikou chronických stavů způsobujících disabilitu, které jsou v našich podmínkách a v našem zdravotnictví považovány za „casus sociales“. Zdravotní problematika těchto pacientů je velmi komplexní a náročná jak na znalosti, tak postoje zdravotnických pracovníků a jejich schopnost nejen zvládat tyto složité zdravotní situace, ale také koordinovat zdravotní péči v týmech složené z dalších pracovníků, včetně pracovníků v sociálních službách.
Jednotlivé kapitoly publikace jsou věnovány problematice funkčního stavu a hodnocení jak somatických, tak psychických funkcí pacientů vyššího věku s ohledem na plánování a poskytování dlouhodobé péče, věnují se také interprofesionální spolupráci. Obsáhlá část se zabývá problematikou kvality dlouhodobé péče a prezentuje výsledky projektu autorského kolektivu – kritéria kvality a standardy dlouhodobé péče.
Odborná publikace je určena zejména lékařům, ale i sestrám poskytujícím zdravotní péči lidem s omezenou soběstačností (tedy potřebou dlouhodobé péče) v domácím i ústavním prostředí. Jako informace může sloužit také manažerům dlouhodobé péče a sociálním pracovníkům i dalším zájemcům.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma