Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Dexter je mrtvý

Dexter je mrtvý

Jeff Lindsay

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: BB Art
Vydáno: 2015
Jazyk: český
Počet stran: 296

Všechno pěkné jednou skončí. I noční toulky s nožem.

Život Dextera Morgana až dosud naplňovala horečná aktivita – byl policejním analytikem krevních stop, manželem, otcem, sériovým vrahem… A celou dobu tušil, že ho jeho temné činy nakonec přivedou do pasti, kterou si sám připraví. Stalo se. Dokáže z ní vyklouznout, nebo sklapla definitivně?

Jeff Lindsay je umělecký pseudonym amerického spisovatele Jeffryho P. Freundlicha. Narodil se 14. července 1952 v Miami na Floridě a po absolvování Ransom Everglades School vystudoval Middlebury College. Literární dráhu zahájil jako autor a spoluautor sci-fi novel, ale proslavil se cyklem románů o sériovém vrahovi Dexteru Morganovi, který zabíjí jen zlé lidi. Všech osm románů již vyšlo česky: Drasticky děsivý Dexter, Drasticky dojemný Dexter, Dexter v temnotách, Dexter v hlavní roli, Delikátní Dexter, Dvojí Dexter, Dexterův poslední záběr a Dexter je mrtvý.
Na motivy Lindsayho knižního cyklu natočila televizní stanice Showtime osm řad seriálu Dexter, v němž titulní postavu ztvárnil Michael C. Hall. V desáté epizodě třetí série si zahrál epizodní roli i Jeff Lindsay. Dexterovy příběhy zpracoval autor rovněž pro komiksová vydání.
Jeff Lindsay žije se svou ženou Hilary Hemingwayovou a třemi dcerami na jižní Floridě. Kromě psaní hostuje v show floridské televizní stanice PBS a je mistrem světa v karate.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma