Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Stalker

Stalker

Lars Kepler


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2015
Série: Případy komisaře Joony Linny díl 5
Jazyk: český
Počet stran: 573

Bez Joony Linny je policie bezmocná.
Před devíti lety byl pastor Rocky Kyrklund odsouzen za brutální vraždu a svěřen do psychiatrické péče. Z události si nic nepamatuje — od tragické autonehody trpí opakujícími se výpadky a ztrátou paměti.
Ve stejnou dobu, kdy se Rocky Kyrklund znovu vrací do společnosti, někdo policii pošle video ženy v okně. Následujícího dne je žena nalezena mrtvá. Brutalita vrahova útoku vyšetřovatele dovede k Rockymu Kyrklundovi. Policii přijde další videonahrávka. Nikdo nerozumí tomu, co se to děje. A Joona Linna více než před rokem zmizel. Skoro všichni si myslí, že je mrtvý. Skoro všichni.

Lars Kepler je pseudonym, za nímž se skrývá manželská dvojice Alexandra Coelho Ahndorilová (nar. 1966) a Alexander Ahndoril (nar. 1967). Doposud společně vydali čtyři bestsellerové krimi romány: Hypnotizér (2009; česky Host 2010), Paganiniho smlouva (2010; česky Host 2011), Svědkyně ohně (2011; česky Host 2012) a Písečný muž (2012; česky Host 2013). Stalker (2014) je pátým dílem série o komisaři Joonovi Linnovi. Romány HypnotizérSvědkyně ohně a Písečný muž vyšly jako audioknihy v interpretaci Pavla Rímského. Hypnotizér se dočkal rovněž filmového zpracování v režii Lasseho Hallströma. Všech knih série se už prodalo přes pět milionů, jen v České republice téměř čtvrt milionu. V roce 2015 vyjde první díl nové thrillerové série Playground (Dětské hřiště), kterou připravujeme k českému vydání.

více

Série Případy komisaře Joony Linny

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma