Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Nejsem namalovaná!

Nejsem namalovaná!

Monika Kopřivová

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Jota
Vydáno: 2015
Jazyk: český
Počet stran: 240

Kurzy tvůrčího psaní za sebou nemá, ale talent nechat splynout spoustu jedinečných příběhů v jednu knihu ano. Jeden rok v životě zralé ženy. Blonďaté, ale schopné! Lehce přecitlivělé a velmi chaotické.
Autorka nás provede dovolenou v Africe, abiturientským večírkem i každodenní realitou práce bankéřky. A protože je „tak trochu akční“, jsme svědky toho, jak i z celkem běžného dne jde mávnutím ruky vytvořit bláznivou komedii.
Kniha však není jen zábavnou fikcí pro pobavení čtenáře, ale skutečnou, místy jemně opepřenou neuvěřitelnou životní realitou! Při četbě zjistíte, že i když je i váš život místy sérií katastrof, jsou na tom lidé (minimálně jeden) i hůř. Protože kdo si běžně na dovolenou bere místo svého očkovacího průkazu průkaz svého psa, čí noblesní matka v kabelce od Valentina skrývá jednoho lahváče a dokáže se chovat naprosto nepředvídatelně a kamarádky… škoda mluvit.
Už jste si tak někdy při pátku ráno ve sprše vymkly kotník a dorazily na velmi formální pohřeb bez punčoch a s pořezanými lýtky? A vůbec – už se vám někdy podařilo vyvraždit kurník lvím lejnem?

***

Alice Kopřivová, schopná bankovní pracovnice, ale také křehká a citlivá žena, se před několika lety chopila pera, aby se vypsala ze svých úzkostí a psychických problémů. Svou prvotinu Povídání pro kamarádky vydala v komorním duchu – pro kamarádky k Vánocům. Byla ráda, že se částečně vyléčila, dokonale vypsala a vůbec nečekala, že kniha bude mít takový ohlas. Stále bojující se svou křehkou povahou tedy v psaní pokračovala a na svět přivedla svou druhou knihu Nejsem namalovaná!. Kurzy tvůrčího psaní Alice Kopřivová sice nemá, ale dar sepisovat úplně obyčejné příběhy života neobyčejným perem ano.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma