Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Svatyně

Svatyně

Ken Bruen

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF pro čtečky PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: BB Art
Vydáno: 2013
Série: Jack Taylor
Jazyk: český
Počet stran: 160

Když soukromý detektiv Jack Taylor dostane dopis se seznamem obětí, říká si, že to není jeho starost. Vždyť má co dělat, aby se nezbláznil. Jeho blízká přítelkyně Ridge se zotavuje po operaci a vábení alkoholových sirén je silnější než kdy jindy.
Za záhadných okolností zahyne nejdřív gardista a poté soudce. Ovšem teprve když na seznam přibude dítě, rozhodne se Jack Taylor odhalit vraha a za každou cenu ho zastavit. To však ještě netuší, že ho s vrahem pojí bližší vztah, než by čekal. A že to celé dostane hluboký osobní rozměr.

Ken Bruen se narodil v roce 1951 v Irsku. Studoval na Trinity College v Dublinu, kde promoval v oboru metafyzika. Procestoval kus světa – Afriku, Japonsko, Spojené státy, jihovýchodní Asii a Jižní Ameriku, kde se živil jako učitel angličtiny. Dnes žije v Galwayi se svou ženou a dcerou a je spisovatelem na plný úvazek.
Ken Bruen je považován za talentovaného autora detektivní literatury spíše amerického stylu, okořeněného černým irským humorem. Svatyně je pokračováním série, z níž v češtině vyšlo prvních šest dílů: Vraždy na molu, Vraždy bez trestu, Padlé mučednice, Dramatik, Kněz a Kříž. Hlavním hrdinou je bývalý policista Jack Taylor, působící v Galwayi jako soukromé očko. Jak tento literární hrdina, tak Ken Bruen, autor několika dalších detektivních sérií, se dnes těší velké čtenářské oblibě.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma