Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Rezatý pohádky

Rezatý pohádky

Vratislav Mlčoch


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Vydavatelství VRAM
Vydáno: 2013
Jazyk: český

Pohádky, jaké tu ještě nebyly: O rezatým klukovi a rezaté princezně - tedy o skutečné princezně, královské dceři ze starobylého rodu divokých válečníků, která je úplně po svých divokých předcích, a o největším uličníkovi z celé země, který si s ní v ničem nezadá. Oba dva se za veliké bouřky na střeše hradní věžičky stanou nerozlučnými kamarády a vyvádí veliké neplechy v jednom nejmenovaném malém království právě nyní, v současnosti. Dobrodružná jízda na lokomotivě, souboj v hradní zbrojnici, vytopená recepce královských hostí na zámku, let ukradeným horkovzdušným balonem, útěk před hladovým dinosaurem, honička na motorovém člunu, boj s rozzuřenou mamuticí a pravěkými lovci… Další a další neobyčejná dobrodružství, o jakých jste nejspíše dosud neslyšeli a nejspíše už neuslyšíte.

Ale hlavně jsou o vlastnostech dnes málo zmiňovaných: O rytířskosti, věrnosti, oddanosti, statečnosti a čestnosti. A také o tom, jak vychovávat obtížně zvladatelné děti - po dobrém, podporovat jejich dobré vlastnosti a zbytečně netrestat ty špatné. A výsledek? Děti jsou sice obtížně zvladatelné, ale nikoliv zlé. Díky pozitivní výchově se z nich stanou mimořádně úspěšní a dobří lidé, kteří budou své vlasti mimořádně prospěšní.

Autor napsal tuto knížku pro svoje vnoučata, která si vyprošovala další a další příběhy, neboť je těšilo, že ještě nějaké děti zlobí mnohem víc než oni. A divte se, vnoučata nezhoršila svoje chování ale naopak, polepšila se a ve škole prospívají. Že by se teorie z knížky potvrdila i v reálném životě?

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma