Pozadí stránky
Pozadí stránky

Tohle vylepšení WhatsAppu se bude líbit všem
20. 4. 2024 16:19 | Michal Burian

Tohle vylepšení WhatsAppu se bude líbit všem

Společnost Meta pokračuje ve vylepšování chatovací aplikace WhatsApp, která je zdarma dostupná pro chytré telefony s operačními systémy iOS a Android. Novinkou je funkce filtrování chatů.

„Lidé používají službu WhatsApp čím dál víc, takže najít zprávy rychle je důležitější než kdy dřív,“ vysvětluje Meta novinku. Pro začátek si můžete vybrat mezi třemi filtry, které se zobrazují nahoře v seznamu chatů: Vše, Nepřečtené, Skupiny. Stačí na ně klepnout:

Vše: Výchozí zobrazení všech vašich zpráv.

Nepřečtené: Hodí se, když chcete vidět, co vám uteklo, nebo na jaké konverzace potřebujete reagovat. Zobrazuje zprávy, které jste buď sami označili jako nepřečtené, nebo které jste zatím neotevřeli, takže jim můžete přiřadit prioritu.

Skupiny: S funkcí, kterou si uživatelé hodně přáli, teď všechny své skupinové chaty najdete na jednom místě. Najít ty oblíbené bude odteď hračka, ať se jedná o domlouvání pravidelného nedělního oběda, nebo plánování dovolené. Budou se zde zobrazovat i podskupiny komunit.

„Věříme, že filtrování zpráv vám přinese lepší přehled, rychlé vyhledání důležitých konverzací a efektivnější procházení vašich zpráv. My budeme pokračovat v rozšiřování možností, díky nimž se budete moct soustředit na to podstatné. Tyto novinky začínáme postupně zavádět, dostupné všem budou během několika týdnů,“ dodává Meta.

Tohle vylepšení WhatsAppu se bude líbit všem