Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Pád všech neřádů

Pád všech neřádů

Amanda Foodyová
C. L. Herman


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2023
Série: My všichni neřádi díl 2
Jazyk: český
Počet stran: 560

Brutální vyvrcholení krvavého turnaje je tu!

Sedm nejstarších rodin v Ilvernathu mezi sebou kdysi válčilo o skrytý pramen vysoké mágie, dokud nedospěly ke krutému kompromisu — ke kletbě, již na sebe seslaly. V každé generaci pak posílaly svého šampiona do turnaje na život a na smrt. Vítěz své rodině zajistil výlučné právo používat ilvernathskou vysokou mágii po příštích dvacet let — dokud na oblohu nevyjde další Krvavý měsíc značící, že předchozí cyklus skončil a turnaj začíná nanovo. Před dvěma týdny kletba znovu započala.

Hranice mezi městem Ilvernath a turnajovým územím padly. Všude kolem se to hemží reportéry. Mrtvý chlapec nevysvětlitelně znovu ožívá, a do boje navíc vstupuje nový šampion, který se snaží zlomit kletbu nadobro… Každý ze zbývajících šampionů stojí před volbou: pokusit se rozebrat turnaj kousek po kousku, nebo bojovat na život a na smrt?

Pád všech neřádů je závěrečným dílem dvoudílné mágické série.

–––

Krví nasáklá moderní pohádka překypující mágií, barvitým líčením a nezapomenutelnými postavami.
— Katy Rose Poolová, spisovatelka

Hutná, mágií jiskřící atmosféra plná tajemných zákoutí, prastarých rytin, krve a zaprášených grimoárů je něco, na čem vyprávění obou autorek stojí. Ponořte se do ní a nechte se přivábit voláním Krvavého měsíce. Možná odhalíte i tajemství mágie…
— časopis Pevnost o My všichni neřádi

Aby měli šampioni šanci přežít, musí se pustit do rozplétání vlastní minulosti i svých rodinných osudů a překonat zkoušky, které kletbu jednou provždy ukončí. Intenzivní napětí a vynalézavá akce drží čtenáře ve střehu, ale jsou to právě postavy, které doslova září.
— Kirkus 

více

Série My všichni neřádi

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma