Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy My všichni neřádi

My všichni neřádi

Amanda Foodyová
C. L. Herman


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2023
Série: My všichni neřádi díl 1
Jazyk: český
Počet stran: 432

Nestvůry vám nemůžou ublížit — pokud jste jedna z nich.

Když vyjde Krvavý měsíc, potomci sedmi zakladatelů města Ilvernath vyberou své zástupce, aby se mezi sebou utkali v turnaji na život a na smrt. Vítěz získá neomezenou vládu nad tajným zdrojem vysoké mágie, nejmocnějším na světě — o němž se traduje, že už je dávno vyčerpaný. Nelítostný souboj o moc a postavení probíhal po generace v utajení. Zatímco nejmladší potomci umírali, jejich rodiče spřádali plány, jak získat výhru pro sebe a svůj rod. Ovšem tentokrát je všechno jinak. Někdo zasvěcený promluvil a světlo světa spatřila kniha plná detailů o krutém klání. Na jednu stranu jsou tak šampioni bez varování vrženi do centra pozornosti celého světa, na druhou stranu však kniha každému z nich poskytuje jistou výhodu — představuje totiž cenný zdroj poznatků o soupeřích a ty zase můžou být klíčem k vítězství. Krvavý měsíc vychází. Turnaj začíná.

My všichni neřádi je prvním dílem dvoudílné mágické série.

–––

Ze spolupráce autorek vzešel zábavný, byť surový příběh o obětování, zradě a složitých vztazích mezi postavami. Budete lapat po dechu nad dějovými zvraty, držet palce lidsky chybujícím postavám, kterým byste rádi pomohli, a zároveň je proklínat. Tahle knížka vás rozhodně udrží v napětí.

— Tara Simová, spisovatelka

Před samotným zahájením turnaje vás oslní znamenitě vystavěný svět, ve kterém postavy řeší komplikované rodinné vztahy, outsideři se pokoušejí ovlivnit výsledky turnaje a konkurence se snaží vypořádat s čarotvůrci, kteří vybavují šampiony do boje… Nesmírně okouzlující kniha, takže cliffhanger na konci bude působit jako prokletí.

— Kirkus

Temná, svůdná a brutálně chytrá kniha. My všichni neřádi je svěžím, ale nemilosrdným pohledem na dědictví násilnických rodin. Autorky píšou napínavý příběh, který nedokážete odložit. Zůstala jsem kvůli němu vzhůru celou noc.

— Victoria Leeová, spisovatelka

více

Série My všichni neřádi

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma