Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy e kurz Finanční Nezávislost - osobní vibrace, myšlenkové postupy a praktické kroky

e kurz Finanční Nezávislost - osobní vibrace, myšlenkové postupy a praktické kroky

Karel Spilko


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Trans World Tour s.r.o.
Vydáno: 2022
Jazyk: český
Počet stran: 461

Finanční Nezávislost jinak!

e kurz FINANČNÍ NEZÁVISLOST - VIBRACE, MYŠLENKOVÉ POSTUPY A PRAKTICKÉ KROKY

Kurz nabízí odlišný přístup k finanční nezávislosti a k našemu fungování ve fyzické realitě. Je založený na uvědomění si svých osobních preferencí, přirozenosti a svého Skutečného Severu, díky nimž poznáte, která z tisíce cest je ta vaše. Na ni a jedině na ni najdete naplnění, po kterém toužíte, a která vám přinese onu proslulou finanční nezávislost.

Finanční Nezávislost není jen o množství peněz, které musíte získat, abyste byli nezávislí na systému (ale i to vám kurz umí nabídnout), ale především o zvoleném stylu života, který vám tuto nezávislost zajistí, o přístupu k tématu peněz. Na mnoho věcí se po absolvování kurzu začnete dívat jinak a mnoho z nich přehodnotíte. K dosažení finanční nezávislosti není potřeba tvrdá práce, přílišné úsilí nebo nadměrná snaha, ale být v souladu s touhou vašeho srdce, tím, co vás baví, a to vše doplnit praktickými kroky. Možná to zní fantasticky, dokud nezačnete žít ve svém proudu finanční nezávislosti a užívat si ji.

Toto není příručka pro nejvýhodnější investice ve fondech, v nemovitostech nebo akciích, je to návod, jak si zvolit to, co opravdu milujete a tím si zajistit potřebné množství finančního zabezpečení.

E kurz (461 stran myšlenek, návodů s foto a cvičeními) vám nabídne dosažení finanční – i jiné nezávislosti jiným způsobem, než je běžně předkládáno a hlavně vnímáno.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma