Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy 101 výtvarných projektů s AMOSem

101 výtvarných projektů s AMOSem

Michala Šmikmátorová

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: CPress
Vydáno: 2019
Jazyk: český
Počet stran: 224

Amos je oblíbený český tvořivý časopis, který vychází 4x ročně již 15 let. Jeho zapálení tvůrci se shodují na tom, že tvořivý duch je pro život a vývoj člověka zásadně důležitý, což se promítá i do jeho obsahu. Proto je toto originální periodikum již od doby svého vzniku hojně využíváno převážně jako metodická pomůcka ve školách, zájmových kroužcích a družinách.

Kniha, kterou držíte v rukou, obsahuje výběr 101 nejzajíma­věj­ších kreativních nápadů, které spojuje aktuální téma recyklace. Jejím prostřednictvím zjistíte, že z recyklovaného materiálu lze vyrobit předměty nejen užitečné, ale i zajímavé a esteticky hodnotné. Můžete se zde inspirovat k tvorbě elegantních dekorací, roztomilých hraček, úžasných módních doplňků, nepostradatelných praktických pomocníků či nástrojů stylového stolování.

Spojuje se zde výtvarná tvorba s láskou k přírodě a šetrností k planetě Zemi. Kreativní recyklace poskytne člověku a životnímu prostředí hned několik cenných služeb najednou: využijí se při ní zdánlivě nepotřebné předměty nebo odpadový materiál a vznikne z nich něco nového, užitečného nebo krásného, co může nadále věrně sloužit. Současně nebude nutné si nákladně pořizovat věci nové.

V knize najdete:

• 20 recyklovaných nápadů –

Dekorace

• 20 recyklovaných nápadů –

Hračky

• 20 recyklovaných nápadů –

Módní doplňky

• 20 recyklovaných nápadů –

Praktičtí pomocníci

• 20 recyklovaných nápadů –

Stolování

+ 1 výtvarný projekt navíc

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma