Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Čokoládový sen

Čokoládový sen

Fiona McIntosh

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Baronet
Vydáno: 2018
Jazyk: český
Počet stran: 440

Alexandra Frobisherová je moderně smýšlející žena s nadějnou kariérou. Pracuje v čokoládovně v Yorku a o nabídky manželství rozhodně nemá nouzi. Jenže Alexandra nestojí o výhodný sňatek, který jí domluvili rodiče, ale touží po lásce, o níž se píše v románech.

Matthew Britten-Jones je přitažlivý muž s dobrým společenským postavením a svým ostrovtipem a inteligencí nakonec okouzlí nejen Alex, ale i její rodiče. Bude však přátelství stačit na pevný manželský svazek?

Je konec první světové války a kapitán Harry Blakey najde v zákopech ve Francii mrtvého vojáka. V jeho osobních věcech nalezne milostný lístek ukrytý v plechovce od čokolády, jež se posílaly vojákům na přilepšenou z domovské Anglie.

Aby vypátral neznámého autora záhadného vzkazu, vydává se Harry do čokoládovny Rowntree na severu Anglie, kde se setkává s Alexandrou a Matthewem… lidmi, kteří mu převrátí život naruby. Protože jen s jejich pomocí může rozluštit tajemství minulosti skrývající se v plechovce čokolády.

Dechberoucí příběh o milostném trojúhelníku odehrávající se na bitevním poli v severní Francii, ale i ve středověkém městečku York v Anglii…

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma