Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Stesk po krvi

Stesk po krvi

Dario Correnti

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2018
Jazyk: český
Počet stran: 415

Z propasti času se vrací chladnokrevný vrah — a žádná žena před ním není v bezpečí.

Městečkem v severní Itálii otřese několik brutálních vražd. A policejní vyšetřování se ocitá ve slepé uličce… Těla zavražděných žen jsou zohavená a vykazují známky kanibalismu. Nedaleko nich vždy leží jehly uspořádané jako při zvláštním magickém rituálu a na místě činu se pokaždé objeví tajemný krvavý nápis.

Zatímco policie sleduje falešnou stopu a nepolapitelný vrah znovu udeří, případu se začne věnovat neobvyklá novinářská dvojice: zkušený matador kriminální žurnalistiky Marco Besana, jemuž hrozí předčasný odchod do důchodu, a praktikantka Ilaria Piattiová, která je kolegům v redakci kvůli své nešikovnosti pouze pro smích.

Spojuje oběti něco víc než jen skutečnost, že jsou to ženy? A jakou souvislost to všechno má s prvním známým italským sériovým vrahem, který zemřel před více než sto lety?

----

Krimi román Stesk po krvi považuji za nesmírně silný a působivý díky dvěma skvělým hlavním postavám a fascinující zápletce, která rozhodně není nudná a odlišuje se od ostatní produkce. […] Atmosféra mě okamžitě dostala. K hloubce a napínavosti příběhu přispívá i vylíčení událostí z vrahovy minulosti.
- Eva Schubertová vedoucí redaktorka Penguin Verlag

Dobře napsaná a poutavá detektivka, která čerpá zároveň z historie i ze současnosti. Velice napínavá, ale také velice ironická.
- Antonio D’Orrico novinář a literární kritik

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma