Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Řád věčných trnů

Řád věčných trnů

Aliette de Bodardová

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2018
Série: Dominium padlých andělů díl 2
Jazyk: český
Počet stran: 416

Volné pokračování fantasy thrilleru Řád zlomených křídel.

Paříž zničená magickými boji se postupně začíná zotavovat, ale velké Řády ovládané Padlými anděly nadále soupeří o kontrolu nad městem. Na vrcholu moci nyní stojí Řád Trnikeře a spřádá plány, jak se stát ještě mocnějším.

Trnikeřské intriky svedou dohromady milenku prastarého Padlého anděla, dračího prince v přestrojení, ztrhanou alchymistku sužovanou sebezničující závislostí a zatrpklého mladíka z Dálného východu, který má za úkol přivést zpět mezi živé svou zemřelou přítelkyni.

Řády hledají společnou cestu k míru, jenže ten se zdá zkázonosnější než válka. Čtveřice hrdinů v sobě musí nalézt sílu, aby nepadla za oběť magii lačnící všechny a všechno zotročit.

Aliette de Bodardová (nar. 1982) je oceňovaná autorka fantasy a sci-fi literatury francouzsko-vietnamského původu. Žije v Paříži, kam také umístila děj své série Dominium Padlých andělů. Její úvodní částí je kniha Řád zlomených křídel (2015, česky Host 2017), za kterou získala cenu Britské asociace science fiction (BSFA) za nejlepší román. Druhý díl s názvem Řád věčných trnů (2017) je jejím volným pokračováním. Autorka je považována za jednu z nejzářivějších nových hvězd žánru a za své knihy obdržela řadu prestižních cen: Nebula, Locus, BSFA, Writers of the Future, a také byla nominována na cenu Hugo.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma