Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Oheň srdce

Oheň srdce

Kate A. Boormanová

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2017
Série: Smrtná zima díl 3
Jazyk: český
Počet stran: 360

Oheň srdce jasně zaplane.

Emmeline a její přátelé konečně dorazili do Matisina údolí, ale strasti je neopouštějí ani tady. Z neznámých důvodů tu lidé umírají na krvácení a zdá se, že tajemství, které jim po generace zajišťovalo mír, je ohroženo. Co hůř, vojáci Dominia se snaží zabrat jejich území a používají při tom tak brutální zbraně, že jim Matisini lidé nejspíš nedokážou čelit. Aby získali převahu a mohli si opět vyjednat mír, budou muset Dominiu nabídnout něco výjimečného: lék na smrtící chorobu, který je doposud chránil — alespoň Matisa i Emmeline jsou o tom přesvědčené.

Sny obou dívek však odhalí nečekané řešení, které dovede Em zpátky na místo, odkud se snažila celý život uniknout. Se sílící válečnou hrozbou na obzoru se Emmeline musí postavit své minulosti a riskovat život pro vytouženou budoucnost.

Kate A. Boormanová je spisovatelka z kanadských prérií. Narodila se v Nepálu a vyrůstala v malém městečku Rimbey v provincii Alberta, kde jsou dlouhé zimy a jarní tání je vysoce očekávanou událostí. Magisterské vzdělání získala v oboru divadelní teorie a kritika a věnovala se řadě zaměstnání od květinářky až po asistentku výzkumu. V současné době žije se svou rodinou v Edmontonu v provincii Alberta a svůj volný čas tráví posezením s přáteli pod oblohou plnou hvězd a plánováním cest do vzdálených zemí. Je autorkou úspěšné fantasy trilogie. Po prvním dílu Smrtná zima (Winterkill), který byl zároveň autorčinou prvotinou, za niž v roce 2016 získala Cenu R. Rosse Annetta za literaturu pro děti a mládež, vyšla kniha Temná tání (Darkthaw). Oheň srdce (Heartfire) je třetím a posledním dílem série.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma