Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Tohle je mé Berkeley

Tohle je mé Berkeley

Adriana Michálková

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Má kniha.cz
Vydáno: 2017
Jazyk: český
Počet stran: 353

Sedmnáctiletá Megan Hannigenová pochází z rozvrácené rodiny. Žije s despotickým majetným otcem a rebelským bratrem Tylerem, kterému není nic svaté. Jednadvacetiletý Tyler je nezkrotný horkokrevný živel s prořízlou pusou, který zbrojí vůči autoritativnímu otci, jehož viní z odchodu matky. Jejich svárlivé rozepře vygradují v násilnou potyčku a následnému vyhození Tye z domu.
Meg je z toho zdrcená, stojí mezi dvěma znepřátelenými protipóly a je nucena si mezi nimi vybrat. K otci chová nezdolný respekt jako vzorně vychovaná dcera, ale k problémovému bratrovi ji vlivem smutné rodinné minulosti pojí výjimečně silné sourozenecké pouto, které se nedá ničím zpřetrhat. Ti dva jsou jako Jing a Jang, a zatímco Meg zpívá ve sboru, chová se ve všech ohledech spořádaně a poslušně, Tyler je nenapravitelný průšvihář, provokatér, buřič a především rebel oddaný punk rocku a bohémskému způsobu života. Jeho jedinou slabinou je Meg, kterou i přes rozdílné názory ochraňuje a nastavuje jí náruč svého svobodného světa bez okovů.
Realita je neúprosná, ale naskytují se i světlé, vtipné a zábavné chvíle, které Meg dokážou povzbudit a dodat tolik potřebnou sílu, aby ustála zkomplikované dospívání, přehodnotila dosavadní postoje a ujasnila si životní priority, za které se rozhodne bojovat.
Je to podmanivý nezapomenutelný příběh plný emocí, kontrastů a zvratů, který vám dodá naději, že i v té nejhlubší tmě je vždy plamínek světla. I vy si budete říkat „Tohle je mé Berkeley“ a překonáte s ním své vnitřní démony.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma