Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Věčné léto

Věčné léto

Jamie Brennerová

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Fortuna Libri
Vydáno: 2017
Jazyk: český
Počet stran: 346

NÁHODNÝ TEST NA DNA ODHALÍ DLOUHO SKRÝVANÁ TAJEMSTVÍ, A DÍKY TOMU SE V PŘÍMOŘSKÉM MĚSTEČKU PROVINCETOWNU SETKAJÍ TŘI GENERACE ŽEN, JEJICHŽ ŽIVOTY SE MAJÍ NAVŽDY ZMĚNIT.

Marin Bishopová hrála celý život podle pravidel a vyplácelo se jí to: má přitažlivého snoubence, slibně nastartovanou kariéru v prestižní právnické firmě na Manhattanu a získala si obdiv otce, o který tvrdě bojovala. Stačí ale okamžik a Marin zůstane ze dne na den bez práce i bez partnera. Ještě ke všemu ji zkontaktuje žena, která tvrdí, že je její nevlastní sestra. Ve snaze uniknout od problémů se s ní vydá na výlet za babičkou, o níž dosud netušila, že ji vůbec má. V jejím malebném penziónu na pláži zjistí, že pravda o nevlastní sestře je pouze první ze spleti tajemství, které jí obrátí život naruby.

O autorce

Autorka vyrůstala na předměstí Philadelphie. Pravidelné návštěvy místního knihkupectví, kam chodila s tatínkem po sobotním brunchi, u ní vedly k celoživotní lásce k četbě. Vystudovala literaturu na George Washington University, usadila se v New York City a začala svou kariéru v nakladatelství. Nyní je sama spisovatelkou na plný úvazek, autorkou knih The Wedding Sisters a The Gin Lovers. Jamie Brennerová stále žije v New Yorku spolu se svým manželem a dětmi, které bere do knihkupectví při každé příležitosti, která se naskytne.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma