Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Orr: Můj příběh

Orr: Můj příběh

Bobby Orr

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Jota
Vydáno: 2014
Jazyk: český
Počet stran: 240

Po 35 letech od ukončení aktivní kariéry se Bobby Orr, jedna z největších hokejových legend historie, rozhodl vyprávět svůj životní příběh. Od svého dětství v městečku Parry Sound v kanadském Ontariu, kde jako pětiletý začal s hokejem, přes juniorské soutěže až po mimořádně úspěšné působení v NHL. Když ve svých osmnácti letech debutoval v týmu Boston Bruins, stal se nejlépe placeným hokejistou historie, aniž v NHL odehrál jeden jediný zápas. Během své kariéry, kterou kvůli vážným zdravotním problémům musel ukončit již ve třiceti letech, nasbíral celou řadu cen a trofejí, mezi nimiž vyniká především dvojnásobný zisk Stanleyova poháru.

Orr byl vždy nesmírně skromným a slušným člověkem, jenž si nikdy neosvojil manýry slavných sportovců. I proto trvalo tak dlouho, než se nechal přemluvit k sepsání pamětí. Poutavá a zajímavá kniha, v níž čtenáře podrobně seznamuje s celým svým životem, tak nepřináší žádné laciné senzace, obscénnosti či odhalení dlouho utajovaných hříchů. Vůbec poprvé se v ní Orr vyjadřuje i ke své nejhorší životní zkušenosti, kdy ho jeho dlouholetý agent a blízký přítel Alan Eagleson připravil o značné množství peněz a přivedl na pokraj bankrotu.

Orr: Můj příběh je skvělá kniha nejen pro skalní fanoušky samotného Bobbyho Orra či ledního hokeje obecně. Vypráví příběh skutečné legendy, jednoho z nejlepších hokejistů všech dob.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma