Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Nebezpečné poslání

Nebezpečné poslání

Sabrina Jeffries

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Baronet
Vydáno: 2017
Série: Hříšní ctitelé díl 3
Jazyk: český
Počet stran: 320

V další knize Sabriny Jeffries z cyklu Hříšní ctitelé se do popředí dostává Warren Corry, markýz z Knightfordu, který má poněkud nezvyklý životní styl: celé noci tráví zábavou v londýnských vykřičených čtvrtích a skoro celé dny prospí. Tento život má však hlubší důvody, jež začnou vystupovat na povrch, když je nucen oženit se s Delií Trevorovou, kterou nechtěně zkompromitoval na venkovské slavnosti u hraběnky Blakeboroughové.

I Delia má své tajemství, které nehodlá nikomu vysvětlovat: v noci chodí převlečená za mladého muže do londýnských heren a hraje karty o peníze. Přestože zdědila po otci obrovský talent v této oblasti, tvrdí, že se jí profesionální hráči protiví. Proč to tedy dělá, netuší zpočátku ani Warren, který na to brzy po jejich seznámení přijde a snaží se ji od toho odradit, přestože se mu to nejdřív vůbec nedaří.

Životy mladých manželů se propojí nečekaným způsobem, který prověří jejich vzájemné city i odhodlání vytvořit si fungující manželství navzdory jeho uspěchanému a nepříliš povedenému začátku.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma