Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Merde po evropsku

Merde po evropsku

Stephen Clarke

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Plus
Vydáno: 2016
Jazyk: český
Počet stran: 288

Jeden Brit v Bruselu. Dvě Francouzky. A opravdu velká kupa merde. 
Konečně jsme se dočkali dalšího proklatě zábavného pokračování v bestselerové řadě Merde. Tentokrát si Stephen Clarke vzal na mušku svého britského ostrovtipu vpravdě ohromné zvíře – byrokratický aparát Evropské unie. 
Vážně se ti cvoci z Bruselu chystají postavit mimo zákon bingo, dudy a do křupava propečené plátky slaniny?! A opravdu ti drzí eurokrati hodlají přejmenovat Lamanšský průliv? A inkoust na bankovkách eura vážně způsobuje u mužů impotenci?! Po pravdě, ne tak docela. Ale přiznejme si, že instituce Evropské unie má i hodně velké mouchy. A hrozí, že jich ještě přibude, protože se do Bruselu právě vydal také Angličan Paul West, aby byl k ruce francouzskému poslanci Evropského parlamentu. A z první ruky se přesvědčí, jaký je to neskutečný blázinec. 
A jak se kvapem blíží referendum, v němž bude celá Británie hlasovat o setrvání v EU, Paul West má příležitost zasáhnout do jeho výsledků.
Ale napřed se musí rozhodnout: Je lepší nepřítel, kterého už známe? Nebo riskovat Brexit? A jak dobře ví, jeho rozhodnutí by ho mohlo stát mnohem víc než jen příjemný europlat.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma