Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Výš než v sedmém nebi

Výš než v sedmém nebi

Griet Op de Beecková

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2015
Jazyk: český
Počet stran: 320

Pět vzájemně propojených postav vypráví svůj příběh.

Lou je dvanáct, Eve šestatřicet, Elsie dvaačtyřicet, Casperovi šestačtyřicet a Josovi jednasedmdesát. Vyprávějí svůj příběh o nečekaném štěstí, které však všechno jen zkomplikuje, o tajemstvích, jež se zdají být příliš velká, o složitosti mládí a překážkách, které narostou do takových rozměrů, že se dají stěží překonat. A také o pocitech člověka, jenž se ocitne na hranici, za niž se může vydat už jen on sám.

V knizeVýš než v sedmém nebi bojuje pětice velmi rozdílných postav spíš se sebou samými než spolu navzájem, v životě, který je strašlivě nádherný a zároveň nádherně strašlivý.

Griet Op de Beecková (nar. 1973) je belgická autorka. Deset let pracovala jako dramaturgyně významných vlámských a holandských divadel, poté začala psát pro společenský týdeník HUMO a deník De Morgen. Za svou prvotinu Výš než v sedmém nebi (2013) získala Bronzovou sochu za nejlepší nizozemsky psaný debut a byla nominována na ocenění Literatuurprijs 2013 a Academica Literatuurprijs 2014. Režisér Jan Matthys připravuje filmové zpracování románu, autorka k němu píše scénář.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma