Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Pod vodou

Pod vodou

Juli Zeh

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2015
Jazyk: český
Počet stran: 216

Když se z pravdy stane lež a z útočníků jsou náhle oběti.

Herečka Jola přijela se svým partnerem Theem na ostrov, aby se připravila na další roli. Když pozná Svena, nevinný flirt se promění ve smrtonosný milostný trojúhelník, který zboří všechna pravidla.

Sven opustil Německo, žije na ostrově a pracuje jako instruktor potápění. Jeho heslo zní: nepleť se do problémů jiných lidí. Teď zjistí, jaké to je změnit se ze svědka ve spoluviníka. A pochopí, že se stal součástí vražedné hry, ve které téměř neměl šanci uspět.

RománPod vodou je mistrně zkonstruovaný psychologický thriller, v němž čtenář stejně jako Sven ztrácí veškeré jistoty. Juli Zeh se podařilo napsat skvostné, střízlivé komorní drama o svobodné vůli, odsuzování druhých, vině a moci.

Juli Zeh je jedna z nejoceňovanějších a nejúspěšnějších současných německých spisovatelek. Vystudovala mezinárodní právo a tvůrčí psaní, spolupracovala s OSN, vyučovala na Německém institutu pro literaturu v Lipsku. Pozornost přitáhla už svou prvotinou Orli a andělé (2001; česky Odeon 2006). Získala řadu ocenění, například Cenu Thomase Manna, Německou knižní cenu, Mezinárodní cenu Pera Olova Enquista nebo francouzskou Prix Cévennes za nejlepší evropský román. Její knihy byly přeloženy do třiceti pěti jazyků. Žije s rodinou v braniborské vesnici nedaleko Berlína.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma