Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Miluje nemiluje idem

Miluje nemiluje idem

Martina Monošová

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Marenčin PT
Vydáno: 2014
Jazyk: slovenský
Počet stran: 288

Osudoví muži, ale iba jeden je ten pravý. Dve ženy, ale ani jedna nechce ustúpiť. Andrea a Kristína, ktoré si jedna o druhej myslia „svoje“, by si navzájom nijako neprekážali. No osud chcel, aby sa ich životy ironicky popreplietali do zmotanca, v ktorom sa končia aj omnoho silnejšie ženské priateľstvá, a život im nenápadne preteká pomedzi prsty…

Príbeh dvoch žien na pozadí dynamicky sa meniacich životných podmienok, vyplývajúcich z veľkých spoločenských zmien od osemdesiatych rokov až po súčasnosť, napísané podľa skutočných udalostí – románová sága Martiny Monošovej: Miluje, nemiluje, idem.

Martina Monošová (1972, Trenčín), spisovateľka. Vyštudovala priemyselný dizajn na STU v Bratislave. Debutovala románom z prostredia opatrovateliek Lásky o piatej, napísala voľné pokračovanie príbehu z britských ostrovov Anglické prebúdzania, zaujímavý trojpohľad na manželskú neveru v románe Klišé, s nadhľadom podaný román Zlodeji bozkov o hľadaní vlastnej cesty i ceny, román o výšinách a pádoch v živote speváčky Sladké sny a erotický príbeh s detektívnou zápletkou Lekcie z nenávisti. Autorka pracuje s interiérom a módou. Žije a tvorí v Pezinku.

www.martinamonosova.sk

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma