Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Zbožňuju Vánoce

Zbožňuju Vánoce

Lindsey Kelková

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: BB Art
Vydáno: 2014
Jazyk: český
Počet stran: 280

Dvanáct vánočních dnů – a Angela bude potřebovat každý z nich…

Angela plánuje svou newyorskou pohádku…

• Obrovský vánoční strom
• Vaječný koňak
• Výstřední britské tradice
• Senzační mužský

Jenže Santa přihazuje samá překvápka – nová práce, nová posedlost nejlepší kamarádky Jenny, která touží po dítěti, a k tomu všemu si Angelin muž vzal do hlavy, že by se měli usadit a chovat se dospěle. Když se na prahu začnou bez pozvání objevovat přátelé (a svádět ji na scestí), s Angelinými veselými Vánocemi to jde z kopce. Tolik ke šťastným svátkům – z něčeho bude nutno slevit…

Brilantně vtipné, romantické, nabité překvapením – tento román vás pobaví a zahřeje na duši.

Lindsey Kelková dokonale vypráví o Vánocích v New Yorku, ale také přidá pár vánočních receptů, filmových i hudebních tipů a popíše britské tradice versus americké.
Lindsey Kelková pracovala jako redaktorka knih pro děti, v současné době píše pro časopisy a je autorkou knih I Heart New York (česky: Zbožňuju New York), I Heart Hollywood, I Heart Paris (česky: Zbožňuju Paříž), I Heart Vegas, I Heart London (česky Zbožňuju Londýn), I Heart Christmas, The Single Girl’s To-Do List, About a Girl a What a Girl Wants.
Pokud Lindsey zrovna nepíše, nečte, neposlouchá hudbu nebo nekouká na telku víc než je zdrávo, ráda nosí boty, nakupuje boty a soudí boty ostatních. Miluje život v New Yorku, ale stýská se jí po londýnském Sherbet Fountains a pití koktejlů Gin & Elderflower s přáteli. Ne nutně v tomto pořadí.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma